Kijk voor de data van de JV-avonden in Agenda

Hallo allemaal!

Ben jij tussen 15 en 25 jaar? Vind je het leuk om nieuwe vriendschappen te sluiten en wil je je samen met ons verdiepen in de Bijbel? Dan ben je hartelijk welkom om op de JV te komen kijken!

Eén keer per 14 dagen hebben wij op zaterdagavond een JV-avond in Eltheto. We beginnen om 20.00 uur en eindigen rond 22.00 uur. Elk jaar hebben we een ander thema. Rondom dat thema worden inleidingen gehouden door JV-leden. Dit jaar denken we na over Bijbelse kernwoorden, bijvoorbeeld: zonde, wedergeboorte en blijdschap. De leden die de inleiding verzorgd hebben, hebben ook een verwerking bedacht. Vaak praten we in groepen na over de inleiding, maar soms kiezen leden ook voor andere vormen van verwerking. We vinden het belangrijk om samen na te denken over de Bijbel en over vragen die bij jou en andere jongeren opkomen over God en de Bijbel.

Op de JV-avonden is er ook genoeg tijd om gezellig met elkaar te praten, te tafeltennissen of te zingen. Ook wordt er altijd gezorgd voor een hapje en een drankje.

Niet alleen op JV-avonden ontmoeten wij elkaar. Er worden ook andere activiteiten georganiseerd. We zingen soms op zondagavond na de kerkdienst in Eltheto, we doen een dropping, we gaan wadlopen enz.

Rond Hemelvaartsdag gaan we samen een aantal dagen op kamp. Dit is altijd weer het hoogtepunt van het seizoen. De laatste jaren zijn we al afgereisd naar Zeeland, Friesland en Duitsland. We doen met elkaar leuke activiteiten zoals kanoën, rodelen of fotospellen, maar we zijn ook veel bezig rondom de Bijbel.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens langs tijdens de JV-avonden. We vinden het leuk om je te ontmoeten. Onder het kopje agenda kun je de data vinden. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met iemand van het bestuur (te vinden onder kopje contact) of met een JV-lid.

Voor alles geldt: Deo Volente.

Komende bijeenkomsten

woensdag 19 september 2018
19:30 - 21:00 uur
Vrouwenvereniging Tabitha
vrijdag 21 september 2018
Afscheid fam. ds. J.C. den Ouden (verenigingsgebouw Eltheto)
zondag 23 september 2018
14:30 - 15:30 uur
Zondagsschool Samuël
woensdag 26 september 2018
14:00 - 15:30 uur
Benjaminclub
woensdag 26 september 2018
19:30 - 21:00 uur
Mannenvereniging Calvijn