• " Ja, zalig zijn degenen die het Woord Gods horen en hetzelve bewaren " Lukas 11 vers 28

Meer over Nieuws

Gemeentedag

08 juni 2024

Op 8 juni 2024 hopen we weer de jaarlijkse gemeentedag te houden. Wij kijken er al naar uit om elkaar te ontmoeten.

Graag vragen we uw aandacht voor het volgende:

Datum, tijd en locatie
Zaterdag 8 juni 2024 van 13.30 - 19.00 uur. We hebben een prachtige nieuwe locatie, namelijk aan de Bonegraafseweg 27 te Dodewaard.

Sponsoring en giften
Deze dag wordt mede mogelijk dankzij uw gift én sponsoring door bedrijven. U kunt uw bijdrage overmaken op de bankrekening van de diaconie met rekeningnummer NL21 RBRB 0845 2655 12, onder vermelding van ‘Gemeentedag’ (let op, deze gift is niet aftrekbaar). Mocht u liever uw bijdrage geven in de vorm van contant geld, dan kan dat ook, want op de dag zelf is er een fooienpot aanwezig.

Vrijwilligers gezocht
U kunt zich opgeven als vrijwilliger voor bijvoorbeeld het klaarzetten van spullen op de vooravond van de gemeentedag (hiervoor kunnen we vooral mensen gebruiken die goed kunnen sjouwen), om op de dag zelf te helpen met het bereiden van eten en om achter één van de marktkramen te staan. In dit laatste geval mogen ook kinderen vanaf 12 jaar zich aanmelden. We kunnen uw en jouw hulp heel goed gebruiken!

Dienstenveiling
Naar het moment van de dienstenveiling kijken we nu al uit, want hier wordt altijd heel enthousiast aan mee gedaan. We willen u graag nu al de gelegenheid geven om na te denken over een dienst die u aan kunt bieden. Het aanbieden van een dienst betekent dus in het kort, dat u een gratis activiteit/dienst aanbiedt, waar iemand anders een bod op kan doen of een vast bedrag voor betaalt. Enkele voorbeelden van een dienst zijn: organiseren van een fietstocht, regelen van een high-tea, ramen zemen bij iemand die niet meer zo mobiel is, snoeien van een tuin, enz.

Kleedjesmarkt
Heb je veel mooie spulletjes en wil je die graag zelf verkopen? Dan mag je die op de gemeentedag verkopen en het geld natuurlijk lekker zelf houden.

Tweedehands kinderkleding
We willen graag een kraam inrichten met tweedehands kinderkleding (maat 50 t/m 176) en hopen dat u ons aan die kleding kunt helpen! Vanzelfsprekend moet dit (schone) kleding zijn zonder gaten en vlekken. Er is een inlevermoment gepland op donderdagavond 23 mei 2024, vanaf 19.00 – 20.30 uur in Eltheto.

Salade en/of taart maken?
We zijn op zoek naar mensen die een taart/cake voor bij de koffie of een salade voor bij de maaltijd willen maken.

Vervoer
Wilt u graag aanwezig zijn maar beschikt u niet over eigen vervoer. Wij halen en brengen u graag!

Opbrengst
Het opgebrachte geld (van giften, sponsoring, dienstenveiling, markt e.d.) is ten behoeve van het bestrijden van de onkosten en wordt besteed aan een goed doel.

Flyer
In één van de laatste kerkbodes komt nog een flyer (u kunt de flyer ook inzien door onderaan deze pagina op de link te klikken). Voor de mensen die de kerkbode via de post ontvangen ligt er een flyer in de kerk onder de toren.

Opgeven/aanmelden
Het opgeven van een dienst voor de veiling kan bij Annelies Buitendijk, T: 06 3150 6646 of anneliesbunt@hotmail.com.
Bij Marian van Kleef T: 06 3060 0381 of E: mail@grastotaal.nl kunt u zich aanmelden als vrijwilliger, voor het maken van een salade en/of taart, voor onze taxi-service en voor de kleedjesmarkt.

Klik hier voor de flyer.

  • © hersteld hervormde kerk 2024

Heeft u vragen over het geloof?

Open Sluit